Carne Lover ' s Stromboli

Carne Lover ' s Stromboli
Stromboli iubitor de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Salam, ardei marinați, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Trei Stromboli De Carne, Stromboli Cu Trei Carne, și Carne și brânză Stromboli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați 2 foi de copt cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți ambele jumătăți ale aluatului pe dreptunghiuri mari, de aproximativ 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Presărați fiecare cu ardeii dulci, usturoiul și condimentele italiene, lăsând o margine de 1 inch. Distribuiți uniform șunca, sopressata, salamul, pepperoni și mozzarella peste fiecare dintre dreptunghiurile aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Folosind o perie de patiserie, vopsiți marginea a 1 margine lungă pe fiecare bucată de aluat cu spălarea ouălor. Începând de la capătul lung opus, fără spălarea ouălor, rostogoliți fiecare aluat ca un jeleu. Repetați cu celălalt aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
5
Așezați pe foile de copt pregătite și periați blaturile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se presară cu sare afumată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Așezați câteva fante în partea superioară a aluatului pentru aerisire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Coaceți până se rumenesc aproape complet și începeți să crocant, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Feliați gros și serviți cu marinara încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista