Carne Lite: linte, Kale și Chorizo tocană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 440 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați kale toscane, cartofi yukon gold, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Carne Lite: Ragut De Cârnați De Linte, Carne Lite: Spaghete cu varză înăbușită cu roșii, și Meat Lite: Pilaf de Quinoa cu cartofi dulci, Kale și slănină.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu și adăugați chorizo, amestecând ocazional până când grăsimea s-a topit și uleiul arată portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați 1 ceapă tăiată cubulețe și șalota și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și șalota se înmoaie, aproximativ 10 minute. Acoperiți cu bulionul, adăugați frunza de dafin și lintea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Linte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Adăugați cartofii, adăugați puțină apă pentru a acoperi dacă este necesar, adăugați sarea și acoperiți din nou. Gatiti inca 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Între timp, încălziți cealaltă 1 lingură de ulei de măsline peste capul mediu-mic într-o tigaie largă și adăugați ceapa rămasă. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se caramelizeze, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați varza, un vârf greu de sare și gătiți, amestecând frecvent, până când varza se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți varza și ceapa de pe foc și rezervați până când cartofii și lintea au terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Linte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kale
6
Combinați varza cu linte și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Linte
Kale
7
Se amestecă bine.
8
Serviți cu pâine italiană și treceți Romano ras la masă.