Carne Lite: Kedgeree afumat, cu sau fără pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Smoky Kedgeree, cu sau fără pește. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 451 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, păstrăv, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Paste Cu Nuci, Carne Lite: Resturi Empanadas, și Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și transpirați-le timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul, curry-ul și boiaua și amestecați pentru a combina și acoperi orezul.
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ 25 de minute.
În timp ce orezul fierbe, puneți ouăle într-o oală mică și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere aproximativ 7 minute. Opriți focul și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte încă 2 până la 3 minute. Clătiți sub apă rece și coajați în timp ce ouăle sunt încă calde.
Scoateți orezul de pe foc și lăsați să stea în oala acoperită încă 5 minute. Fulgați peștele în bucăți mari și amestecați în orezul fierbinte pentru a se încălzi. Se amestecă pătrunjelul tocat.Condimentați după gust cu sare și piper și unt suplimentar, dacă doriți.
Împărțiți kedgeree între patru boluri.
Serviți un ou (înjumătățit) cu fiecare porție.