Carne Lite: Kedgeree afumat, cu sau fără pește

Carne Lite: Kedgeree afumat, cu sau fără pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Smoky Kedgeree, cu sau fără pește. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 451 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, păstrăv, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Paste Cu Nuci, Carne Lite: Resturi Empanadas, și Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și transpirați-le timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orezul, curry-ul și boiaua și amestecați pentru a combina și acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În timp ce orezul fierbe, puneți ouăle într-o oală mică și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere aproximativ 7 minute. Opriți focul și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte încă 2 până la 3 minute. Clătiți sub apă rece și coajați în timp ce ouăle sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți orezul de pe foc și lăsați să stea în oala acoperită încă 5 minute. Fulgați peștele în bucăți mari și amestecați în orezul fierbinte pentru a se încălzi. Se amestecă pătrunjelul tocat.Condimentați după gust cu sare și piper și unt suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Împărțiți kedgeree între patru boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți un ou (înjumătățit) cu fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista