Carne Lite: Kedgeree afumat, cu sau fără pește

Carne Lite: Kedgeree afumat, cu sau fără pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Smoky Kedgeree, cu sau fără pește. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 451 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, păstrăv, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Paste Cu Nuci, Carne Lite: Resturi Empanadas, și Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și transpirați-le timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați orezul, curry-ul și boiaua și amestecați pentru a combina și acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
În timp ce orezul fierbe, puneți ouăle într-o oală mică și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere aproximativ 7 minute. Opriți focul și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte încă 2 până la 3 minute. Clătiți sub apă rece și coajați în timp ce ouăle sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți orezul de pe foc și lăsați să stea în oala acoperită încă 5 minute. Fulgați peștele în bucăți mari și amestecați în orezul fierbinte pentru a se încălzi. Se amestecă pătrunjelul tocat.Condimentați după gust cu sare și piper și unt suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Împărțiți kedgeree între patru boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Serviți un ou (înjumătățit) cu fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista