Carne Italiană Specială

Carne Italiană Specială
Carnea italiană specială este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 327 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, oregano, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Carne Italiană, Pâine De Carne Italiană, și Lasagna italiană (cu carne).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, sarea, piperul și ardeiul într-un bol mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se dizolvă cubul de bouillon în apă într-un vas de caserolă de 2 litri, apoi se amestecă în sherry, supă de roșii, praf de usturoi, zahăr, oregano, cimbru, rozmarin până se amestecă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Supă De RoșiiSupă De Roșii
RozmarinRozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
BatetiBateti
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați carnea de vită în amestecul de făină pentru a acoperi și scuturați excesul. Gatiti carnea de vita in uleiul incins, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de vită în vasul cu caserole și reduceți focul la mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista