Carnea italiană specială este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 327 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, oregano, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă Cu Carne Italiană, Pâine De Carne Italiană, și Lasagna italiană (cu carne).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, sarea, piperul și ardeiul într-un bol mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se dizolvă cubul de bouillon în apă într-un vas de caserolă de 2 litri, apoi se amestecă în sherry, supă de roșii, praf de usturoi, zahăr, oregano, cimbru, rozmarin până se amestecă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Praf De Usturoi
Supă De Roșii
Rozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Zahăr
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Bateti
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați carnea de vită în amestecul de făină pentru a acoperi și scuturați excesul. Gatiti carnea de vita in uleiul incins, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de vită în vasul cu caserole și reduceți focul la mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.