Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea divină. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 834 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar, ceapă verde, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne Divină, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Dovleac Divin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, ardeiul verde, ceapa verde, ciupercile și biscuiții de sare. Se amestecă ouăle și carnea de vită cu supa de ceapă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De Sare
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Ardei Gras
Ceapa Verde
Carne De Vită Măcinată
Ciuperci
Carne De Vită
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Apăsați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Într-un castron mic de amestecare, amestecați împreună ketchup-ul, muștarul galben și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Galben
Zahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
5
Se amestecă bine și se toarnă peste amestecul de carne, răspândindu-se uniform.