Carne de vânat prăjită cu sos proaspăt de afine

Carne de vânat prăjită cu sos proaspăt de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vânatul prăjit cu sos proaspăt de afine. Această rețetă servește 3 și costă 56,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 286g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 2091 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de salvie, unt, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Venison cu sos de afine-vin, Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure, și Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți usturoiul peste friptura de vânat, condimentați cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VânatVânat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați 1/2 cană ceapă, coriandru, salvie și busuioc până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Întindeți amestecul de unt uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați restul de 2 căni de ceapă, suc de portocale și afine în tigaia de prăjire; reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Continuați să prăjiți, bătând frecvent, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 140 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Turnați ciorba de vită în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Continuați să fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Îndepărtați orice grăsime; amestecați jeleul și sherry-ul. Continuați să fierbeți până când sosul este ușor îngroșat și acoperă uniform spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate73
Revista