Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vânatul prăjit cu sos proaspăt de afine. Această rețetă servește 3 și costă 56,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 286g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 2091 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de salvie, unt, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Venison cu sos de afine-vin, Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure, și Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți usturoiul peste friptura de vânat, condimentați cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Vânat
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați 1/2 cană ceapă, coriandru, salvie și busuioc până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Întindeți amestecul de unt uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați restul de 2 căni de ceapă, suc de portocale și afine în tigaia de prăjire; reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Continuați să prăjiți, bătând frecvent, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 140 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Turnați ciorba de vită în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Continuați să fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Îndepărtați orice grăsime; amestecați jeleul și sherry-ul. Continuați să fierbeți până când sosul este ușor îngroșat și acoperă uniform spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)