Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vânatul prăjit cu sos proaspăt de afine. Această rețetă servește 3 și costă 56,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 286g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 2091 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de salvie, unt, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Venison cu sos de afine-vin, Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure, și Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți usturoiul peste friptura de vânat, condimentați cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Vânat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți și amestecați 1/2 cană ceapă, coriandru, salvie și busuioc până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți amestecul de unt uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Adăugați restul de 2 căni de ceapă, suc de portocale și afine în tigaia de prăjire; reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C). Continuați să prăjiți, bătând frecvent, până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 140 de grade F pentru mediu rar, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Turnați ciorba de vită în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Continuați să fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Îndepărtați orice grăsime; amestecați jeleul și sherry-ul. Continuați să fierbeți până când sosul este ușor îngroșat și acoperă uniform spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ