Carne de vânat prăjită cu cartofi cremoși și Celeriac
Carnea de vânat prăjită cu cartofi cremoși și Celeriac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1321 calorii, 96G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 14,03 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, usturoi cu bulb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Celeriac, cartofi și piure de usturoi prăjit, Supă Cremoasă De Țelină, și O tigaie de pui cremos și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți un vas mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Feliați cartofii și țelina în discuri cu o grosime de puțin sub 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Așezați feliile într-o tigaie mare, acoperiți cu apă rece, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se scurge într-un colizor și se lasă legumele să se usuce la abur timp de aproximativ un minut. Puneți înapoi în tigaie cu smântâna, usturoiul tocat, Salvia, jumătate din parmezan și un vârf bun de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se amestecă împreună, apoi se înclină în vasul de copt cu unt și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Turnați orice amestec rămas în tigaie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presară peste parmezanul rămas, se acoperă bine cu folie de aluminiu și se gătește la cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pieptănând fructele de ienupăr și rozmarinul, adăugați un vârf de sare și piper, apoi presărați peste o scândură. Frecați vânatul peste tot cu ulei de măsline înainte de a-l rula peste bord și de a-l apăsa în arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Vânat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare și adăugați un glug de ulei de măsline. Căutați vânatul câteva minute pe toate părțile, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați becul de usturoi zdrobit și orice aromă rămasă de pe placa de tocat. Agitați totul împreună, turnați o stropire de apă pentru a răci lucrurile și a le introduce în cuptor. Gătiti după bunul plac - aproximativ 8 minute vă vor oferi vânat mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Când cartofii sunt fierți, scoateți-i din cuptor, scoateți folia și presărați parmezanul rămas. Întoarceți vasul la cuptor, neacoperit și coaceți încă 10 până la 15 minute până la barbotare și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Scoateți vânatul din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe o farfurie, acoperită liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se toarnă orice exces de grăsime. Zdrobiți căței de usturoi cu o furculiță și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cuțit De Toaletă
13
Se amestecă usturoiul cu ierburile în tigaie și se pune pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se toarnă vinul roșu, se fierbe până se reduce la jumătate și apoi se adaugă untul. Se amestecă cu o lingură de lemn, răzuind toată bunătatea lipicioasă din partea de jos. De îndată ce sosul se reunește, scoateți tigaia de pe foc, corectați condimentul și amestecați un alt buton de unt. Sculptați carnea de vânat în grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Semințe De Leuștean Pudră
Vânat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Turnați orice sucuri de odihnă de pe farfurie înapoi în tigaie, apoi turnați șuvița printr-o sită peste carne și serviți cu cartoful și celeriacul coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch