Carne de vânat prăjită cu cartofi cremoși și Celeriac
Carnea de vânat prăjită cu cartofi cremoși și Celeriac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1321 calorii, 96G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 14,03 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, apă, usturoi cu bulb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Celeriac, cartofi și piure de usturoi prăjit, Supă Cremoasă De Țelină, și O tigaie de pui cremos și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți un vas mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Feliați cartofii și țelina în discuri cu o grosime de puțin sub 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Așezați feliile într-o tigaie mare, acoperiți cu apă rece, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se scurge într-un colizor și se lasă legumele să se usuce la abur timp de aproximativ un minut. Puneți înapoi în tigaie cu smântâna, usturoiul tocat, Salvia, jumătate din parmezan și un vârf bun de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă împreună, apoi se înclină în vasul de copt cu unt și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Turnați orice amestec rămas în tigaie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se presară peste parmezanul rămas, se acoperă bine cu folie de aluminiu și se gătește la cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pieptănând fructele de ienupăr și rozmarinul, adăugați un vârf de sare și piper, apoi presărați peste o scândură. Frecați vânatul peste tot cu ulei de măsline înainte de a-l rula peste bord și de a-l apăsa în arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Vânat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mare și adăugați un glug de ulei de măsline. Căutați vânatul câteva minute pe toate părțile, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați becul de usturoi zdrobit și orice aromă rămasă de pe placa de tocat. Agitați totul împreună, turnați o stropire de apă pentru a răci lucrurile și a le introduce în cuptor. Gătiti după bunul plac - aproximativ 8 minute vă vor oferi vânat mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Usturoi Goya®
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Când cartofii sunt fierți, scoateți-i din cuptor, scoateți folia și presărați parmezanul rămas. Întoarceți vasul la cuptor, neacoperit și coaceți încă 10 până la 15 minute până la barbotare și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Scoateți vânatul din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe o farfurie, acoperită liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se toarnă orice exces de grăsime. Zdrobiți căței de usturoi cu o furculiță și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cuțit De Toaletă
13
Se amestecă usturoiul cu ierburile în tigaie și se pune pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă vinul roșu, se fierbe până se reduce la jumătate și apoi se adaugă untul. Se amestecă cu o lingură de lemn, răzuind toată bunătatea lipicioasă din partea de jos. De îndată ce sosul se reunește, scoateți tigaia de pe foc, corectați condimentul și amestecați un alt buton de unt. Sculptați carnea de vânat în grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Vânat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
15
Turnați orice sucuri de odihnă de pe farfurie înapoi în tigaie, apoi turnați șuvița printr-o sită peste carne și serviți cu cartoful și celeriacul coaceți.