Carne De Vânat Marinată
Carne de vânat marinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $5.38 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, uleiul vegetal, sarea de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Filete De Vânat Marinate La Grătar, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pound venison plat, și se taie în benzi de 1 inch; loc într-un castron mare.
Se toarnă sos Worcestershire și bere. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră sau mai mult.
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, sarea de ceapă și praful de usturoi. Trageți carnea înmuiată prin amestecul de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea și prăjiți carnea până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat