Carnea de vită și varza necornită este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 708 calorii, 85g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, bere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate, Carne De Vită Și Varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați berea și sucul. Top piept cu ceapa, și înconjoară cu sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Se toarnă 1 1/2 cană amestec de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Coaceți, acoperit cu folie căptușită cu pergament, ungând ocazional, până se înmoaie, de la 3 ore la 3 ore și 15 minute.