Carne de vită și varză corned II

Carne de vită și varză corned II
Corned Beef and Cabbage II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $3.42 pe portie. O porție conține 671 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână varză, piept de vită corned, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez de 6 litri,
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Așezați pieptul de vită, boabele de piper, praful de usturoi, ceapa, frunzele de dafin și sarea. Umpleți tigaia cu apă pentru a acoperi totul plus un inch. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20 de minute. Îndepărtați orice reziduu care plutește în vârf. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 2 până la 3 ore, până când carnea poate fi îndepărtată cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piept De VităPiept De Vită
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Odată ce carnea este gata, adăugați varza, cartofii și morcovii, presându-i în lichid. Se fierbe încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Îndepărtați orice ulei care iese la suprafață. Se amestecă untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scoateți carnea din oală și puneți-o pe un vas de servit și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. De asemenea, scoateți legumele într-un castron și păstrați-le la cald. Feliați carnea pe diagonală împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BoabeBoabe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Serviți carnea pe un platou și lingurați sucuri peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate60
Revista