Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 4,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 794 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, muștar de miere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și N. Y. C. Carne de vită și varză Corned.

Instrucțiuni

1
Carne De Vită (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Copt) 1 luați carnea de vită din pachet și aruncați pachetul de condimente. Rețineți că o parte a fripturii ar trebui să aibă un strat de grăsime, cealaltă parte ar trebui să aibă linii distincte care să indice bobul cărnii de vită. Carnea de vită poate fi foarte sărată, mai ales când este coaptă. Pentru a îndepărta o parte din sare înainte de gătit, așezați-o într-o oală cu grăsime în sus. Se acoperă cu apă, se fierbe, se aruncă apa, se adaugă apă proaspătă și se fierbe din nou. Aruncați din nou apa. 2 Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați carnea de vită corned, cu partea grasă în sus, pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă, largă (poate fi necesar să fiți creativ cu modul în care înfășurați carnea de vită dacă folia dvs. nu este suficient de largă). Introduceți cuișoarele în partea superioară a plăcii de carne de vită, distanțate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Întindeți blatul cu muștarul fierbinte de miere dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Presărați zahăr brun deasupra. 3 înfășurați carnea de vită cu folie într-un mod care să permită puțin spațiu deasupra între carnea de vită și folie și creează un recipient pentru a prinde sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Carne De VităCarne De Vită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați carnea de vită învelită în folie într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți timp de 2 ore. 4 Deschideți ambalajul foliei, întindeți puțin mai mult muștar de miere peste partea superioară a cărnii de vită și fierbeți-l timp de 2-3 minute, până când blatul este bubuit și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Carne De VităCarne De Vită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi puneți-l pe tăietură. Scoateți și aruncați cuișoarele. Ridicați carnea de vită în sus pentru a vedea în ce direcție este bobul cărnii.  Apoi tăiați carnea în diagonală, peste bobul cărnii, în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Serviți imediat.Carne De Vită (Fiartă) 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Așezați carnea de vită într-o oală mare (6 până la 8 litri). Acoperiți carnea de vită cu un centimetru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați conținutul pachetului de condimente în apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de 2-3 ore, până când carnea de vită este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Scoateți din oală pe o tăietură. (Rezervați lichid de gătit pentru fierberea varzei, dacă intenționați să fierbeți și să nu fierbeți varza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Tăiați felii împotriva bobului, în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
13
Servește.Varză (Saut..........) 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
14
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline (suficient pentru a acoperi bine tigaia) la foc mediu până la mare într-o oală mare, largă (8 litri, dacă este disponibilă) sau o tigaie mare, cu fețe înalte, saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați ceapa tocată, gătiți câteva minute, apoi adăugați usturoiul.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
16
Adăugați o treime din varza feliată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Se presară cu puțină sare și se amestecă pentru a acoperi cu ulei și se amestecă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
18
Întindeți varza uniform pe fundul cratiței și nu amestecați până nu începe să se rumenească. Dacă căldura este suficient de mare, acest lucru ar trebui să se întâmple rapid. Trucul este să ai arzătorul suficient de fierbinte pentru a rumeni ușor varza, dar nu atât de fierbinte încât să ardă ușor. Când fundul varzei este rumenit frumos, folosiți o spatulă metalică pentru a o ridica și răsturnați-o, răzuind bucățile rumenite pe măsură ce mergeți. 3 Odată ce varza din tigaie s-a rumenit pe câteva Flip-uri, adăugați încă o treime din varză în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Se amestecă bine, apoi se întinde varza și se repetă. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei de măsline în tigaie pentru a ajuta la rumenire și pentru a împiedica varza să se lipească prea mult de tigaie. Odată ce acest lot s-a fiert puțin și s-a rumenit, adăugați treimea rămasă de varză și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Se servește cu carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
21
Se servește cu cartofi noi fierți. Poate fi făcut înainte și reîncălzit.Varză (fiartă) 1 După ce ați scos carnea de vită din oală, adăugați varza și orice alte legume (morcovi, cartofi noi) în oală. Gustă lichidul. Dacă este prea sărat, adăugați mai multă apă în oală. Ridicați focul până când lichidul fierbe bine. Fierbeți până când varza și orice alte legume sunt fierte, 15-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Carne De VităCarne De Vită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
22
Așezați legumele într-un bol de servire, adăugați puțin din lichidul de gătit în bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții5
Scor De Sănătate42
Revista