Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 740 calorii, 49G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați varză, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Corned Beef ' n ' varză, Carne De Vită Și Varză, și Carne de vită și varză.
Instrucțiuni
Aranjați cartofii și usturoiul pe fundul aragazului lent.
Așezați carnea de vită deasupra legumelor și presărați cu condimente din pachet. Împingeți cuișoarele în ceapă și adăugați la aragaz.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea; acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, 6 ore și 30 de minute până la 8 ore.
Transferați carnea pe placa de tăiat și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald.
Transferați cartofii în castron și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați morcovi și varză la aragaz, întoarceți-vă la înălțime, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Feliați carnea de vită peste cereale și serviți cu cartofi, morcovi și varză.