Carne de vită și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați carnea de vită și varza. Acest fel principal are 444 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, sare kosher, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Încercați Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare din oțel inoxidabil sau fontă, combinați sarea, apa și pieptul. Acoperiți și lăsați să stea 7 zile la frigider. (Notă: pieptul trebuie să fie complet scufundat, deci dublați sarea și apa, dacă este necesar.)
După 7 zile, scurgeți saramura și adăugați 1 galon de apă proaspătă, frunze de dafin și boabe de piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la scăzut/mediu scăzut și se fierbe timp de 3 până la 3 1/2 ore.
În ultimele 45 de minute de gătit, adăugați ceapa, varza, morcovii, Napul, coriandrul și cartofii. Continuați să fierbeți până când toate legumele sunt fragede.