Carne de vită Corned și supa de varza ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Acest curs principal are 380 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți morcovi, ceapă, bulion de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu alune, orz și cacao ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Varză Și Carne De Vită, Carne de vită și supă de varză, și Supă De Varză De Vită Conservată Rămasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați ceapa, țelina și morcovii într-un robot de bucătărie până când sunt bucăți de mazăre. Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa tocată, țelina și morcovii și ienibaharul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați roșiile în oală și adăugați bulionul de vită, varza, cartofii, orzul și 4 căni de apă; acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii și orzul sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă carnea de vită și se condimentează cu sare și piper.