Carne de vită și salsa Fajitas

Carne de vită și salsa Fajitas
Carne de vită și Salsa Fajitas este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție conține 256 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, ardei gras, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fajitas de vită cu salsa de Mango, Fajitas de friptură cu salsa de Mango, și Fajitas de somon cu salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combina primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic grele, zip-top; sigiliu sac, și se agită bine. Semințe de ardei verzi și dulci; tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Puneți pene de piper, friptură și ceapă în pungă; sigilați punga și agitați. Marinați la frigider 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Combinați roșiile și următoarele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4
Scoateți friptura și legumele din marinată, rezervând marinada. Filetați legumele pe frigarui de metal de 4 (10 inci). Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți friptura și frigarui pe raft. Grătați legumele, acoperite, 12 minute sau până când sunt fragede, întorcând și ungând ocazional. Grătar friptură 5-6 minute pe fiecare parte sau la doneness dorit, ungand ocazional. Înfășurați tortilele în folie de aluminiu. Grătar, acoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii de 1/4 inci. Împărțiți friptura și legumele între tortilla. Topiți fiecare cu 3 linguri de amestec de salsa de roșii; rulați tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dientes De AjoDientes De Ajo
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista