Carne de vită și porc Chili Italian

Carne de vită și porc Chili Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili italieni de vită și porc. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 762 calorii, 44G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, stoc de vită, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Chili de porc Italian cu mămăligă, Carne de vită și de porc Chili, și Pat celebru carne de vită și de porc Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați EVOO, carnea de vită și carnea de porc; se rumenesc și se sfărâmă. Condimentează cu pudra de chili, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Adăugați morcovul, țelina, ceapa, usturoiul, rozmarinul, frunza de dafin și cuișoarele și gătiți timp de 8 până la 10 minute pentru a înmuia legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați bulionul de vită, roșiile tăiate cubulețe și passata sau sosul de roșii. Simmer pentru a combina arome și îngroșa. Se răcește și se păstrează; reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Carne De VităCarne De Vită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
PasataPasata
6
Pentru a servi, aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță mică, bateți în mămăligă, 3 minute. Se amestecă untul, brânza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
MamaligaMamaliga
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Serviți chili-ul cu mămăligă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista