Carne de vită și piper se amestecă
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și piper ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de busuioc, sare, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez fiert ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 84%. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură. Feliați friptura în diagonală peste cereale în benzi groase de 1/4 inci.
Tăiați fâșiile în bucăți de 2 inci; deoparte.
Adăugați ulei într-o tigaie mare antiaderentă și puneți-l la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați carne, usturoi și următoarele 3 ingrediente; gătiți 4 minute, amestecând des.
Scoateți din tigaie și puneți deoparte.
Adăugați fâșii de ardei gras în tigaie; gătiți 6 minute sau până se înmoaie, amestecând des. Întoarceți carnea în tigaie și adăugați oțet. Gatiti 2 minute sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă amestecul de carne peste orez.