Carne de vită și pepene verde
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și pepene verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ceapă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună primele 6 ingrediente și 1 lingură. vin.
Lăsați să stea 30 de minute. Între timp, amestecați împreună apă fierbinte, hoisin și 1 lingură rămasă. vin.
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Se presară sare și piper negru; gatiti jumatate de vita in 1 1/2 lingurita. ulei de canola fierbinte într-o tigaie mare la foc mare, fără a amesteca, 45 de secunde sau până se rumenesc; întoarceți carnea de vită și gătiți 30 de secunde sau până se rumenesc.
Transferați pe o farfurie caldă. Repetați cu restul de 1 1/2 linguriță. ulei și carne de vită.
Se amestecă ceapa în 1 lingură rămasă. ulei de canola fierbinte în tigaie la foc mediu-mare 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați mazăre de zahăr, ghimbir și ardei roșu zdrobit; se prăjește 2 minute.
Adăugați amestecul de carne de vită și hoisin; se prăjește 1 minut sau până se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc. Se amestecă pepene verde.
Adăugați sare, piper negru și piper roșu după gust.
Serviți imediat cu orez fiert fierbinte.