Carne de vită și orz tocană Sunny cu pâine piper crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și orz a lui Sunny cu pâine cu ardei crud. O porție conține 678 calorii, 36g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,59 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, o jumătate de baghetă, orz perlat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent Carne de vită, bere și tocană de orz în boluri de pâine, Tocană De Orz De Vită, și Tocană De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Urmăriți și tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi cu dimensiunea vârfului cuptorului olandez pentru a o folosi ca capac. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, adăugați untul și uleiul de măsline. Condimentați cubulețele de vită cu sare și piper și, când tigaia este suficient de fierbinte, adăugați carnea de vită. Aveți grijă să gătiți carnea de vită în loturi dacă nu există suficient spațiu. (Supraaglomerarea va provoca aburirea, nu arderea.) Căutați cuburile pe fiecare, apoi îndepărtați-le pe o farfurie cu o lingură cu fante. În grăsimea rămasă de la ardere, adăugați morcovii, păstârnacul, țelina, ceapa, cimbru, boia de ardei, un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Ridicați căldura și turnați vinul. Folosind o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți de pe fundul tigaiei. Ridicați focul la foc mic, apoi adăugați cuburile de vită înapoi în oală împreună cu frunzele de dafin și bulionul de vită. Acoperiți cu hârtia pergament pregătită și gătiți la cuptor timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
La marcajul de 2 ore, îndepărtați pergamentul, gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați orzul și amestecați 1 cană de apă dacă tocanul pare prea uscat. Gatiti, acoperit cu capacul propriu-zis pentru acest pas, pana cand orzul este fiert si fraged, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Scoateți din cuptor și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu pâine cu ardei crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei de măsline și condimentați cu un vârf de sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
11
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când marginile pâinii încep să devină aurii, aproximativ 10 minute.