Carne de vită și orez rapid

Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de vită și orezul rapid ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de țelină, mazăre, orez instant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb instant ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Boluri Rapide De Orez Din Carne De Vită Mongolă, Sfaturi de carne de vită cu aragaz lent peste orez: un crockpot rapid și ușor, și Carne de vită și Broccoli Cauli-orez [aka Nu chineză nu prăjit nu orez] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. carne brună în tigaie mare; scurgere. Se amestecă mazărea, supa, laptele, usturoiul și cimbrul. Aduceți doar la fierbere.
Întindeți amestecul de carne pe fundul vasului de copt pătrat de 8 inci. Se acoperă cu orez; se presară cu brânză.
Coaceți 10 min. sau până când brânza este topită.