Carne de vită și nucă

Carnea de vită și nuc tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 469 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană simplă de vită cu gremolata de portocală-nuc, Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul în ulei la foc mediu. Gatiti carnea in grasime fierbinte pana se rumeneste pe toate partile.
Îndepărtați cu lingura cu fante într-un vas încălzit.
Puneți usturoiul, ardeii și ceapa în uleiul rămas și prăjiți ușor până când ceapa este limpede. Întoarceți carnea în tigaie; se amestecă ușor împreună. Se amestecă bucățile de nuc și se gătește și se amestecă timp de un minut. Se amestecă sucul de roșii și se condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Se amestecă ciupercile; gatiti timp de 20 de minute.