Carne de vită și legume Stroganoff-Topped cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartoful cu Stroganoff de carne de vită și legume. Această rețetă servește 2 și costă 2,93 USD pe porție. O porție conține 1240 calorii, 49G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de ceapă, smântână, friptură de flanc de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pizza Cu Carne De Vită Și Legume La Grătar, Caserola Guinness Cu Carne De Vită Vegetală Cu Vârf De Campion, și Carne de vită și cârnați (patiserie sau cartofi Topped).
Instrucțiuni
Străpungeți Generos cartoful cu furculița; așezați pe un prosop de hârtie cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 4 până la 5 minute, rotind o dată, până se înmoaie. Acoperiți; lăsați să stea acoperit 5 minute.
Între timp, în tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați carne de vită, ciuperci și ceapă; se presara cu praf de usturoi si piper. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent, doar pana cand carnea de vita se rumeneste si legumele incep sa se inmoaie.
Se încălzește până la fierbere. Gatiti neacoperit la foc mare 7-10 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Pentru a servi, așezați 1/2 cartof pe fiecare farfurie de servire. Se acoperă fiecare cu 1 1/2 cană amestec de carne de vită; se presară fiecare cu 1 lingură de pătrunjel.