Carne de vită și legume Stroganoff-Topped cartofi

Carne de vită și legume Stroganoff-Topped cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartoful cu Stroganoff de carne de vită și legume. Această rețetă servește 2 și costă 2,93 USD pe porție. O porție conține 1240 calorii, 49G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de ceapă, smântână, friptură de flanc de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pizza Cu Carne De Vită Și Legume La Grătar, Caserola Guinness Cu Carne De Vită Vegetală Cu Vârf De Campion, și Carne de vită și cârnați (patiserie sau cartofi Topped).

Instrucțiuni

1
Străpungeți Generos cartoful cu furculița; așezați pe un prosop de hârtie cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 4 până la 5 minute, rotind o dată, până se înmoaie. Acoperiți; lăsați să stea acoperit 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Între timp, în tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne de vită, ciuperci și ceapă; se presara cu praf de usturoi si piper. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand frecvent, doar pana cand carnea de vita se rumeneste si legumele incep sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se amestecă supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Se încălzește până la fierbere. Gatiti neacoperit la foc mare 7-10 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa.
6
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Pentru a servi, așezați 1/2 cartof pe fiecare farfurie de servire. Se acoperă fiecare cu 1 1/2 cană amestec de carne de vită; se presară fiecare cu 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista