Carne de vită și legume Kebab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburile de vită și legume. Această rețetă face 4 porții cu 199 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de ciuperci, cimbru, friptură de mușchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și legume Kebab, Kebaburi de vită și legume la grătar, și Carne de vită și legume shish Kebabs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți primele 5 ingrediente în mod egal între 4 frigarui (12 inci) și presărați sare, cimbru și piper negru.
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; stropiți kebab-urile cu ulei.
Se fierbe 10 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.