Carne de vită și legume irlandeze de casă

Carne de vită și legume irlandeze de casă
Carne de vită și legume irlandeze de casă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 949 calorii, 79G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $6.81 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de varză, sare kosher grosieră, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Vită De Casă Cu Legume, Irish Channel Corned Beef și varză, și Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 6 căni de apă și bere într-o tigaie mare de prăjire adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Se adaugă sare grosieră; se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
3
Adăugați zahăr; se amestecă până se dizolvă. Dacă doriți, amestecați Insta Cure nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
4
Se amestecă condimentele de murat. Pierce piept peste tot cu vârful de cuțit ascuțit mici. Scufundați pieptul în lichid, apoi acoperiți cu un platou greu pentru a cântări. Acoperiți și refrigerați 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scoateți pieptul din saramură. Se amestecă lichidul pentru a se amesteca. Întoarceți pieptul în saramură; acoperiți cu platou greu. Capac; frigider 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Scoateți pieptul din saramură. Clătiți cu apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1
Așezați carnea de vită într-o oală largă foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă puternică și suficientă pentru a acoperi cu 1 inch. Înfășurați pânză de brânză în jurul frunzelor de dafin, semințelor de coriandru, ienibaharului și chile, închizând complet și legați-le cu sfoară de bucătărie pentru a le asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
StoutStout
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Adăugați punga de condimente în oală cu carne de vită; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 2 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați carnea de vită pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Adăugați napi și toate legumele rămase în lichid în oală; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați legumele pe foaia de copt cu carne de vită. Întoarceți carnea de vită în oală și reîncălziți 5 minute. Aruncați punga de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
NapNap
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Tăiați carnea de vită împotriva cerealelor în felii groase de 1/4 inch. Aranjați carnea de vită și legumele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se servește cu cremă de hrean și muștar Guinness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
GuinnessGuinness
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
8
Faceți Înainte
9
Pieptul poate fi scos din saramură cu 2 zile înainte. Înfășurați carnea de vită în plastic, acoperiți cu folie și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Nota lui Cook
11
Insta Cure no.1 este un amestec de azotat de sodiu și sare care este utilizat în cârnații vindecați și afumați pentru a preveni botulismul. În această saramură, singurul său scop este de a împiedica carnea să devină gri, astfel încât să o puteți lăsa cu siguranță. Veți găsi Insta Cure no.1 la sausagemaker.com.Chile de rbol este un chile subțire, roșu, foarte fierbinte, lung de trei inci; vândut la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate94
Revista