Carne de vită și legume din Lumea Veche cu aragaz lent

Carne de vită și legume din Lumea Veche cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și legumele din Lumea Veche. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 377 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, apă, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și legume din porumb din lumea veche (aragaz lent), Carne de vită și legume din lumea veche, și Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune).

Instrucțiuni

1
Se amestecă cartofii, morcovii și ceapa în aragazul lent de 4 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Clătiți bine carnea de vită; aruncați pachetul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Carne De VităCarne De Vită
3
Puneți carnea de vită pe legume; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă 1/2 cană de apă și sosul Worcestershire; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
6
Scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Se toarnă sucuri din aragazul lent într-o cratiță de 1 litru; se încălzește până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în sucuri. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
9
Serviți sosul cu carne de vită și legume. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BazaBaza
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista