Carne de vită și legume
Carnea de vită și legume este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână legume prăjite, sos de soia lite, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, amestecați sosul de soia, pansamentul și ghimbirul până se omogenizează; pus deoparte. Aruncați carnea cu amidon de porumb; gătiți și amestecați în tigaie mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit la foc mediu-mare 3 min. sau până când se termină.
Adăugați legume și amestec de sos de soia; gatiti si amestecati 3 min. sau până când sosul este îngroșat și legumele sunt încălzite.
Lingura peste orez; top cu nuci.