Carne de vită și legume
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și legumele ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 225 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cățel de usturoi, friptură de vită rezervată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită cu legume, Se amestecă carnea de vită și legumele, și Carne de vită Hoisin cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați ardeiul gras și gătiți 2 minute; adăugați ciuperci și gătiți 3 minute.
Se amestecă friptura, sosul și, dacă se dorește, ghimbirul; gatiti pana se incalzeste.
Se serveste cu chili-brânză crupe pătrate.