Carne de vită și fasole prăjită
Carne de vită și fasole prăjită este un fel principal care servește 4. Pentru 2,38 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 651 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de mușchi de vită, apă, zahăr și sos de soia. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58% . Chapchae (tăitei coreeni prăjiți) , varză și roșii prăjite și pui mărunțit și ciuperci cu balsamic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sosul de soia, apa, ghimbirul, usturoiul și 2 linguri de ulei până se omogenizează. Pune deoparte 1/2 cană.
Turnați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 25-30 de minute.
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Într-un wok sau tigaie, prăjiți carnea de vită în uleiul rămas timp de 4-6 minute sau până se rumenește.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, prăjiți fasolea, zahărul și sarea timp de 15 minute sau până când devin crocante. Se amestecă carnea de vită și marinada rezervată. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.