Carne De Vită Și Ciuperci Dijon

Carne De Vită Și Ciuperci Dijon
Carne de vită și ciuperci Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 683 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.41 pe portie. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, crema condensată Campbell de supă de ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Carne De Vită Cu Ciuperci Dijon, Carne de porc cu sos de ciuperci Dijon, și Pui de ciuperci în sos de vin Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie de 10 inci cu spray-ul de gătit și încălziți la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți legumele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Pulverizați tigaia cu spray-ul de gătit și încălziți la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumeneste bine, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă orice grăsime.
8
Amestecați supa, apa, muștarul și legumele în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotește. Aruncați orezul cu pătrunjelul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Conservă De Porumb1 Conservă De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Serviți amestecul de vită cu orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista