Carne De Vită Și Ciuperci Dijon
Carne de vită și ciuperci Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 683 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.41 pe portie. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, crema condensată Campbell de supă de ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Carne De Vită Cu Ciuperci Dijon, Carne de porc cu sos de ciuperci Dijon, și Pui de ciuperci în sos de vin Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de 10 inci cu spray-ul de gătit și încălziți la foc mediu timp de 1 minut.
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până când sunt fragede.
Scoateți legumele din tigaie.
Scoateți tigaia de pe foc.
Pulverizați tigaia cu spray-ul de gătit și încălziți la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumeneste bine, amestecând des.
Amestecați supa, apa, muștarul și legumele în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotește. Aruncați orezul cu pătrunjelul, dacă doriți.
Serviți amestecul de vită cu orezul.