Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și ciuperci. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți sare kosher, ciuperci cremini, cartofi bliss și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Ciuperci De Vită, Tocană De Vită Cu Ciuperci, și Carne de vită și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați jumătate din carnea de vită; sigilați sacul și agitați până când carnea de vită este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită din pungă, scuturând excesul de amestec de făină și așezați-o pe o farfurie mare. Repetați procedura cu amestecul rămas de carne de vită și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați jumătate de carne de vită; gătiți 3 minute, transformându-vă în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Scoateți carnea de vită din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită, lăsând carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Întoarceți prima jumătate de carne de vită la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați morcovul și ingredientele rămase, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 ore și 30 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.