Carne de vită și ciuperci

Carne de vită și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și ciupercile. Această rețetă servește 4. O porție conține 301 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de mușchi, amidon de porumb, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne De Vită Mongolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea de vită cu 1 lingură fiecare amidon de porumb și oțet și 2 lingurițe de sos de soia într-un bol mediu. Într-un alt bol, amestecați zahărul brun, restul de 2 lingurițe fiecare amidon de porumb și oțet, restul de 1 linguriță de sos de soia și 1/3 cană de apă până la dizolvare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând ocazional, până când tocmai ați fiert, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul și ceapa roșie și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați ciupercile, tulpinile de ciorbă, 1/4 linguriță de sare și piper după gust și amestecați până când legumele sunt doar fragede, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați frunzele de ciorbă și amestecați până se ofilesc. Se amestecă amestecul de zahăr brun și se adaugă în tigaie împreună cu carnea de vită, amestecând, până se îngroașă, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Chard ElvețianChard Elvețian
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Per portie: calorii 300; grăsime 15 g (saturate 3 g); Colesterol 41 mg; sodiu 561 mg; Carbohidrați 13 g; Fibre 2 g; proteine 28 g
12
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista