Carne de vită și Chili cu trei fasole

Carne de vită și Chili cu trei fasole
Carnea de vită și Chili cu trei fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, carne de tocană de vită, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Al 9-lea concurs anual de Chili: intrare – carne de vită, Chorizo și fasole Taco Chili + meniu săptămânal, Chili de vită și fasole, și Chili de vită și fasole.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu pudră de chili. Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc carnea de vită și ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un 5-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit, combinați fasolea, roșiile, bulionul, pasta de roșii, jalapenos, zahărul brun, usturoiul, sarea, piperul și chimenul. Se amestecă carnea de vită, ceapa și picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții9
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Revista