Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere

Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere
Carnea de vită și ceapa fierte cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 634 calorii, 56G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de oțet de vin roșu, bere, cum ar fi budweiser, frunze de dafin turcești și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă, Carne de vită și ceapă înăbușită în bere pentru # SundaySupper, și Carne de vită și ceapă înăbușită în bere [carbonnades 9 la Flamande] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți ceapa pe lungime, apoi feliați pe lungime 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Se usucă carnea de vită și se condimentează peste tot cu 2 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește. Carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 15 minute, apoi transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Gatiti ceapa cu frunze de dafin si 1/2 lingurita de sare in uleiul de lingura ramas in oala, razuind bucatele maronii de jos si amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste bine, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați o rundă de hârtie pergament cu diametrul interiorului oalei (lângă partea de sus). Puneți pergamentul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați bere și oțet la ceapă și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
BereBere
8
Adăugați carne de vită și sucuri de carne din farfurie și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
9
Se acoperă cu pergament rotund și capac și se fierbe la cuptor până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă în mai multe locuri cu o furculiță de carne, aproximativ 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită slab, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Tăiați sfoara, apoi feliați carnea. Îndepărtați grăsimea din sos și aruncați frunzele de dafin. Reîncălziți dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SosSos
CarneCarne
12
Serviți carnea de vită fiartă cu ceapă și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
1
Carnea de vită îmbunătățește aroma dacă este făcută cu cel puțin 1 zi înainte (până la 4 zile) și răcită în sos (acoperită odată rece). Aruncați grăsimea solidificată. Pentru a reîncălzi, scoateți carnea din sos și feliați, apoi puneți sosul gelificat peste carne într-un vas de copt superficial. Se acoperă bine cu folie și se încălzește într-un cuptor de 325 km f, aproximativ 45 de minute. Alternativ, puteți reîncălzi carnea, fără felii, în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista