Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere

Carnea de vită și ceapa fierte cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 634 calorii, 56G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de oțet de vin roșu, bere, cum ar fi budweiser, frunze de dafin turcești și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă, Carne de vită și ceapă înăbușită în bere pentru # SundaySupper, și Carne de vită și ceapă înăbușită în bere [carbonnades 9 la Flamande] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ceapa pe lungime, apoi feliați pe lungime 1/4 inch grosime.
Se usucă carnea de vită și se condimentează peste tot cu 2 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește. Carne de vită brună pe toate părțile, aproximativ 15 minute, apoi transferați pe o farfurie.
Gatiti ceapa cu frunze de dafin si 1/2 lingurita de sare in uleiul de lingura ramas in oala, razuind bucatele maronii de jos si amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste bine, aproximativ 25 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu suportul în mijloc.
Tăiați o rundă de hârtie pergament cu diametrul interiorului oalei (lângă partea de sus). Puneți pergamentul deoparte.
Adăugați bere și oțet la ceapă și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucăți maro.
Adăugați carne de vită și sucuri de carne din farfurie și reveniți la fierbere.
Se acoperă cu pergament rotund și capac și se fierbe la cuptor până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă în mai multe locuri cu o furculiță de carne, aproximativ 3 1/2 ore.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită slab, 20 de minute.
Tăiați sfoara, apoi feliați carnea. Îndepărtați grăsimea din sos și aruncați frunzele de dafin. Reîncălziți dacă este necesar.
Serviți carnea de vită fiartă cu ceapă și sos.
Carnea de vită îmbunătățește aroma dacă este făcută cu cel puțin 1 zi înainte (până la 4 zile) și răcită în sos (acoperită odată rece). Aruncați grăsimea solidificată. Pentru a reîncălzi, scoateți carnea din sos și feliați, apoi puneți sosul gelificat peste carne într-un vas de copt superficial. Se acoperă bine cu folie și se încălzește într-un cuptor de 325 km f, aproximativ 45 de minute. Alternativ, puteți reîncălzi carnea, fără felii, în sos.