Carne de vită și carne de porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou

Carne de vită și carne de porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de vițel și porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou. O porție conține 1410 calorii, 87G de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, smântână grea, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați J xtroxgerschnitzel (cotlete de porc sau de vițel în sos de ciuperci), Carne De Vită Și Carne De Porc Cu Sos De Morcovi, și Meatballs cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru chiftele: înmuiați pâinea în lapte într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți carnea de porc și vițelul într-un castron mare. Strângeți lichidul din pâine și zdrobiți-l în firimituri mici între degete în timp ce îl adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați Parmigiano-Reggiano, usturoiul, ouăle, pătrunjelul, o picătură sănătoasă de EVOO și puțină sare, piper și nucșoară și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Păstrați la îndemână un bol cu apă caldă pentru a rula chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați rafturile de sârmă peste 2 foi de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Rotiți amestecul de carne în bile de 1 1/2 inci, umezindu-vă mâinile după cum este necesar și așezați-le pe rafturi (24 de bile de chifteluțe pe raft).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți până la fiert, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru sosul de ciuperci: aduceți stocul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați ciupercile uscate și fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
11
Între timp, încălziți untul și EVOO într-o cratiță la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați ciupercile proaspete și gătiți până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
13
Adăugați cimbru, usturoi și șobolani. Condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Deglazați tigaia cu Marsala, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se toacă ciupercile reconstituite și se adaugă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se toarnă cea mai mare parte a stocului, rezervând ultimele câteva linguri, deoarece pietrișul se poate așeza aici. Se amestecă smântâna și se gătește până când șuvița se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
16
Adăugați jumătate din chiftele în sos. (Rezervați chiftelele rămase pentru o altă masă, cum ar fi ardeii umpluți cu chiftele sparte și orez.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Gatiti taiteii in apa clocotita sarata pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
18
Scurgeți tăiței și împărțiți-le între farfurii. Se acoperă cu sosul și chiftelele și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
19
Nota bucătarului: chiftelele și sosul pot fi acoperite și refrigerate pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți, acoperiți, la foc mediu în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20
Adăugați o lingură de apă de gătit cu amidon în sos, dacă este necesar pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cremini, felii subțiriciuperci cremini, felii subțiri4cuișoareusturoi, ras sau transformat într-o pastăusturoi, ras sau transformat într-o pastă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.taitei de ou extra-largi sau tagliatelle de outaitei de ou extra-largi sau tagliatelle de ou2ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute12 lingurițe de pudră de usturoiEVOOEVOO4creveți și cu veneEVOO, pentru stropireEVOO, pentru stropire1mânăA de frunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate măruntA de frunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate mărunt12 lingurițe de pudră de usturoiheaping lingura toate-scop făinăheaping lingura toate-scop făină1lasăPătrunjel proaspăt tocat fin, pentru garniturăPătrunjel proaspăt tocat fin, pentru garnitură23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)4creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMarsala sau vin alb uscatMarsala sau vin alb uscat4creveți și cu veneNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-ReggianoParmigiano ras-Reggiano1ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt22 linguri butte topitpâine albă, cruste tăiatepâine albă, cruste tăiate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral sau jumătate și jumătatelapte integral sau jumătate și jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista