Carne de vită și carne de porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou

Carne de vită și carne de porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de vițel și porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou. O porție conține 1410 calorii, 87G de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.24 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, smântână grea, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați J xtroxgerschnitzel (cotlete de porc sau de vițel în sos de ciuperci), Carne De Vită Și Carne De Porc Cu Sos De Morcovi, și Meatballs cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru chiftele: înmuiați pâinea în lapte într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți carnea de porc și vițelul într-un castron mare. Strângeți lichidul din pâine și zdrobiți-l în firimituri mici între degete în timp ce îl adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați Parmigiano-Reggiano, usturoiul, ouăle, pătrunjelul, o picătură sănătoasă de EVOO și puțină sare, piper și nucșoară și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Păstrați la îndemână un bol cu apă caldă pentru a rula chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați rafturile de sârmă peste 2 foi de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Rotiți amestecul de carne în bile de 1 1/2 inci, umezindu-vă mâinile după cum este necesar și așezați-le pe rafturi (24 de bile de chifteluțe pe raft).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți până la fiert, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru sosul de ciuperci: aduceți stocul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați ciupercile uscate și fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
11
Între timp, încălziți untul și EVOO într-o cratiță la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați ciupercile proaspete și gătiți până se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
13
Adăugați cimbru, usturoi și șobolani. Condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
14
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Deglazați tigaia cu Marsala, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se toacă ciupercile reconstituite și se adaugă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă cea mai mare parte a stocului, rezervând ultimele câteva linguri, deoarece pietrișul se poate așeza aici. Se amestecă smântâna și se gătește până când șuvița se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
16
Adăugați jumătate din chiftele în sos. (Rezervați chiftelele rămase pentru o altă masă, cum ar fi ardeii umpluți cu chiftele sparte și orez.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Gatiti taiteii in apa clocotita sarata pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
18
Scurgeți tăiței și împărțiți-le între farfurii. Se acoperă cu sosul și chiftelele și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
19
Nota bucătarului: chiftelele și sosul pot fi acoperite și refrigerate pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți, acoperiți, la foc mediu în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20
Adăugați o lingură de apă de gătit cu amidon în sos, dacă este necesar pentru a se subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Ingrediente

32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci cremini, felii subțiriciuperci cremini, felii subțiri4cuișoareusturoi, ras sau transformat într-o pastăusturoi, ras sau transformat într-o pastă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtaitei de ou extra-largi sau tagliatelle de outaitei de ou extra-largi sau tagliatelle de ou2ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute11 lingură de oregano uscatEVOOEVOO4creveți și cu veneEVOO, pentru stropireEVOO, pentru stropire1mânăA de frunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate măruntA de frunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate mărunt11 lingură de oregano uscatheaping lingura toate-scop făinăheaping lingura toate-scop făină1lasăPătrunjel proaspăt tocat fin, pentru garniturăPătrunjel proaspăt tocat fin, pentru garnitură22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycimbru proaspăt tocat măruntcimbru proaspăt tocat mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de porc măcinatăcarne de porc măcinată567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)4creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMarsala sau vin alb uscatMarsala sau vin alb uscat4creveți și cu veneNucșoară proaspăt rasăNucșoară proaspăt rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-ReggianoParmigiano ras-Reggiano1ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt22 linguri butte topitpâine albă, cruste tăiatepâine albă, cruste tăiate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral sau jumătate și jumătatelapte integral sau jumătate și jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista