Carne de vită și brânză Calzone
Carnea de vită și brânza Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 9,62 USD pe porție. O porție conține 1565 calorii, 92g de proteine, și 46G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar dijon, aluat de crustă de pizza, bucăți și tulpini de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calzone de vită și brânză, Carne de vită integrală, ciuperci și spanac Calzone, și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți ușor foaia de biscuiți. Desfaceți crusta de pizza pe foaia de prăjituri; întindeți ușor pentru a forma un cerc de 12 inci.
Strat de carne de vită, ceapă, ciuperci și brânzeturi pe jumătate de crustă până la 1 inch de margine. Îndoiți crusta peste umplutură; îndoiți marginea în sus și sigilați cu furculița.
Tăiați fante în partea de sus.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este fierbinte. Se răcește cu 5 minute înainte de a tăia în pene.