Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent

Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent
Slow-Cooker Easy Beef și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.21 pe portie. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură rotundă de vită, bulion de vită condensat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită coreeană ușor de gătit lent, și Carne de vită și Broccoli cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea de vită, ciupercile, ceapa, bulionul, teriyaki baste și glazura, semințele de susan și uleiul de susan în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
3
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, gătiți orezul în 1 1/3 căni de apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, amestecați 2 linguri de apă și amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și broccoli în amestecul de carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 30 de minute sau până când broccoli este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista