Carne De Vită Și Broccoli
Carnea de vită și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 380 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.42 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez brun cu gătit rapid, ceapă, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii foarte subțiri.
Combinați bulionul, sosul de soia și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mare.
Adăugați ghimbir și usturoi; se prăjește 2 minute.
Se adaugă carnea de vită; se prăjește 5 minute.
Scoateți amestecul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas; adăugați broccoli, ceapă și morcov. Saut 7 minute sau până când legumele sunt clare-licitație. Întoarceți amestecul de carne de vită în tigaie și amestecați amestecul de amidon de porumb; saut 2 minute sau până când este gros și cu bule.