Carnea de vită și Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 616 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, frunze de dafin, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Și Broccoli, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pasta de chile: tocați fin chilii (îndepărtați semințele dacă doriți să le reduceți puțin căldura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Presărați puțină sare de mare peste chilii de pe tăietor, apoi amestecați usturoiul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Se amestecă cu harrisa într-un recipient mic. Acoperiți și păstrați în frigider.
4
Pentru carnea de vită și broccoli: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță și adăugați puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați rabe de broccoli și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
6
Transferați rabe de broccoli într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se scurge bine și se usucă.
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie mare cu fundul rotunjit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați ceapa și ardeii grași și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați usturoiul, ghimbirul și 1 linguriță de pastă de chile și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
11
Adăugați sherry. Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de stoc, apoi se adaugă în tigaie împreună cu stocul rămas. Se amestecă pentru a se îngroșa un minut, apoi se adaugă sosul hoisin, sosul de soia, rabe de broccoli și coaste scurte. Gatiti pana se incalzeste. (Dacă nu serviți imediat amestecul, răciți-l și apoi păstrați-l în frigider. Reîncălziți la foc mediu cu un strop de apă pentru a-l slăbi.) Înainte de servire, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Sos Hoisin
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Coaste Scurte De Vită
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
13
Serviți carnea de vită peste orez, cu pene de var și restul de pastă de chile pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Pană De Var
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
14
Garnisiți cu scallions și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
15
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. aduceți coastele scurte la temperatura camerei. Se usucă coastele, apoi se presară din belșug cu sare și piper și se stropesc cu EVOO. Aranjați coastele pe o tigaie pentru broiler și prăjiți până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute. Între timp, încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaste Scurte De Vită
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Adăugați hamsiile și amestecați pentru a le topi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ceapa și bulbul de fenicul și condimentați cu piper. Se amestecă câteva minute pentru a dezvolta o culoare pe fundul tigaiei, apoi se adaugă pasta de roșii, stafidele și cuișoarele. Se amestecă un minut sau încă 2, apoi se adaugă vinul și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bulb De Fenicul
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Adăugați coastele scurte în cuptorul olandez și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Acoperiți și prăjiți la cuptor până când coastele sunt foarte fragede, 2 1/2 până la 2 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
19
Scoateți coastele pe un platou și acoperiți-le cu folie. Reduceți sosul cu 10 până la 15 minute mai mult.