Carne de vită și Broccoli

Carne de vită și Broccoli
Carnea de vită și Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 616 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, frunze de dafin, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Și Broccoli, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pasta de chile: tocați fin chilii (îndepărtați semințele dacă doriți să le reduceți puțin căldura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Presărați puțină sare de mare peste chilii de pe tăietor, apoi amestecați usturoiul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă cu harrisa într-un recipient mic. Acoperiți și păstrați în frigider.
4
Pentru carnea de vită și broccoli: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță și adăugați puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați rabe de broccoli și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
6
Transferați rabe de broccoli într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se scurge bine și se usucă.
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie mare cu fundul rotunjit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați ceapa și ardeii grași și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați usturoiul, ghimbirul și 1 linguriță de pastă de chile și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
11
Adăugați sherry. Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de stoc, apoi se adaugă în tigaie împreună cu stocul rămas. Se amestecă pentru a se îngroșa un minut, apoi se adaugă sosul hoisin, sosul de soia, rabe de broccoli și coaste scurte. Gatiti pana se incalzeste. (Dacă nu serviți imediat amestecul, răciți-l și apoi păstrați-l în frigider. Reîncălziți la foc mediu cu un strop de apă pentru a-l slăbi.) Înainte de servire, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Sos HoisinSos Hoisin
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
13
Serviți carnea de vită peste orez, cu pene de var și restul de pastă de chile pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Pană De VarPană De Var
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
14
Garnisiți cu scallions și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
15
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. aduceți coastele scurte la temperatura camerei. Se usucă coastele, apoi se presară din belșug cu sare și piper și se stropesc cu EVOO. Aranjați coastele pe o tigaie pentru broiler și prăjiți până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute. Între timp, încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Adăugați hamsiile și amestecați pentru a le topi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ceapa și bulbul de fenicul și condimentați cu piper. Se amestecă câteva minute pentru a dezvolta o culoare pe fundul tigaiei, apoi se adaugă pasta de roșii, stafidele și cuișoarele. Se amestecă un minut sau încă 2, apoi se adaugă vinul și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Adăugați coastele scurte în cuptorul olandez și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Acoperiți și prăjiți la cuptor până când coastele sunt foarte fragede, 2 1/2 până la 2 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
19
Scoateți coastele pe un platou și acoperiți-le cu folie. Reduceți sosul cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
20
Adăugați coastele (pe sau de pe os) în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent

Ingrediente

3fileurila 4 fileuri de hamsiela 4 fileuri de hamsie23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricarne de vităcarne de vită10coaste scurte de carne de vită, tăiate de exces de grăsimecoaste scurte de carne de vită, tăiate de exces de grăsime1buchet marerabe de broccoli, tăiate și tăiate în bucăți de 2 incirabe de broccoli, tăiate și tăiate în bucăți de 2 inci2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez alb cu bob lung, orez de iasomie sau orez brunorez alb cu bob lung, orez de iasomie sau orez brun2sau 3 ardei cherry italieni sau ardei Fresno chilesau 3 ardei cherry italieni sau ardei Fresno chile4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăScallions mărunțite și coriandru proaspat tocat sau patrunjel, pentru garnituraScallions mărunțite și coriandru proaspat tocat sau patrunjel, pentru garnitura2(iarnă)ulei de gătit la temperaturi ridicate, cum ar fi uleiul de arahideulei de gătit la temperaturi ridicate, cum ar fi uleiul de arahide1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)amidon de porumbamidon de porumb1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisherry uscatsherry uscat2(iarnă)EVOO, plus mai mult pentru stropireEVOO, plus mai mult pentru stropire21 litru de lapte integral, la temperatura camereifenicul mare sau bulbi, tăiat în penefenicul mare sau bulbi, tăiat în pene12-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și rase2-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și rase1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, tocat foarte finusturoi, tocat foarte fin4cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăstafide aurii tocatestafide aurii tocate1pinchPrindeți cuișoare de pământPrindeți cuișoare de pământ4(iarnă)harissaharissa3(iarnă)sos hoisinsos hoisin1Zest de var, plus pene de var pentru servireZest de var, plus pene de var pentru servire2(iarnă)sos de soia, sos de soia cu sodiu redus sau tamarisos de soia, sos de soia cu sodiu redus sau tamari1ceapă, tăiată longitudinal și apoi feliatăceapă, tăiată longitudinal și apoi feliată2ceapa, se taie în pene cu capăt rădăcină atașatceapa, se taie în pene cu capăt rădăcină atașat1miciardei gras roșu, însămânțat, împărțit și apoi feliatardei gras roșu, însămânțat, împărțit și apoi feliat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mareSare de mare596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1sticlăNero d ' Avola sau alt vin roșu picantNero d ' Avola sau alt vin roșu picant
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista