Carne de vită și bere Chili

Carnea de vită și berea Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 358 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână carne de vită extraleană măcinată, bulion de vită, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de vită și bere Chili, Carne de vită cu aragaz lent și Chili de bere, și Cina în seara asta: carne de vită și bere neagră Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Gatiti 5 minute sau pana cand carnea de vita se rumeneste, amestecand sa se destrame. Se amestecă praful de chili, chimenul, zahărul și sarea; gatiti 1 minut.
Adăugați oregano și următoarele 4 ingrediente (prin bere) la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă făina de porumb; gatiti 5 minute. Se amestecă sucul.