Carne de vită și bere

Carne de vită și bere
Carnea de vită și berea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 265 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți friptură rotundă, piper măcinat, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încearcă Berea Vrăjitoarelor, Berea Vrăjitoarelor, și Berea Vrăjitoarelor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ciupercile și sotati timp de 5 minute, sau până când sunt maro închis și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Adăugați berea, 1/2 cană de apă, frunza de dafin, cimbru, piper negru măcinat și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați carnea, ceapa, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu. Se fierbe încă 20 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
6
Într-un castron mic separat, combinați făina și restul de 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se amestecă bine, asigurându-vă că făina este complet dizolvată. Se amestecă acest amestec în amestecul de carne. Gatiti pana se ingroasa si clocoteste, apoi gatiti inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista