Carne de vită și bere
Carnea de vită și berea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 265 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți friptură rotundă, piper măcinat, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încearcă Berea Vrăjitoarelor, Berea Vrăjitoarelor, și Berea Vrăjitoarelor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și sotati timp de 5 minute, sau până când sunt maro închis și fragede.
Adăugați berea, 1/2 cană de apă, frunza de dafin, cimbru, piper negru măcinat și sare.
Adăugați carnea, ceapa, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu. Se fierbe încă 20 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Îndepărtați frunza de dafin.
Într-un castron mic separat, combinați făina și restul de 1/4 cană de apă.
Se amestecă bine, asigurându-vă că făina este complet dizolvată. Se amestecă acest amestec în amestecul de carne. Gatiti pana se ingroasa si clocoteste, apoi gatiti inca 3 minute.