Carne de vită și ardei gras En Brochette

Carne de vită și ardei gras En Brochette
Carne de vită și ardei gras En Brochette este un fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 210 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, condimente irvine Smokey rotisserie condiment, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Carne de vită Canton cu ardei gras, Tangerine carne de vită Se amestecă prăji cu ardei gras, și Se prăjește rapid carnea de vită cu ardei gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea pentru a îndepărta mirosurile nedorite și uscați-o cu prosop de hârtie. Condimentați carnea cu condimente de rotisor fumuriu și frecați bine. Acoperiți cu plastic și lăsați să stea 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Tăiați carnea în cuburi de 1 inch, apoi puneți carnea într-un castron și turnați 1/2 cană de vin roșu (rezervând cealaltă 1/2 cană) și lăsați la marinat minim 2 ore sau peste noapte, dacă este posibil la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună vinul roșu rămas, sosul Worcestershire și uleiul de măsline pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați ardei grași roșii, ardei grași galbeni și ceapă pe frigărui în această ordine: ardei roșu, carne de vită, ceapă, carne de vită, ardei verde, carne de vită etc. (Cu 3 kilograme de carne, probabil că veți avea în jur de 48 de cuburi de carne de vită, astfel încât să puteți pune 3 sau 4 cuburi de carne de vită pe frigărui.) Grătar pe toate părțile, periat cu sos în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Lăsați legumele să se caramelizeze și să înnegrească ușor carnea de vită, având grijă să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista