Carne de vită și ardei cu biscuiți cu brânză
Carnea de vită și ardeii cu biscuiți cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 221 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză provolone, ardei gras, amestecați și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită la grătar cu aragaz lent, cu salată cremoasă pe biscuiți cu brânză-usturoi, Ardei umpluți cu carne de vită, orez, spanac și brânză, și Ardei umpluți cu orz cu carne de vită măcinată și brânză de capră.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. în bol mediu, se amestecă amestecul Bisquick, laptele și brânza cu furculița până se formează aluatul moale; bate 20 de lovituri.
Așezați aluatul pe suprafață Generos praf cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați o minge; frământați de 10 ori.
Tăiați în 6 biscuiți cu tăietor rotund de 3 inci.
Așezați biscuiții pe foaia de cookie-uri fără grăsime.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați supa, carnea de vită, ardeiul gras, amestecul de usturoi-piper și 1 cană de apă.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană de apă rămasă și făina până se amestecă; se amestecă în amestecul de carne de vită.
Se încălzește la fierbere, amestecând frecvent, până se îngroașă.
Serviți amestecul de vită peste biscuiți.