Carne de vită înăbușită în stil marocan cu morcovi și cuscus
Carnea de vită înăbușită în stil marocan cu morcovi și cuscus necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.89 pe portie. O porție conține 482 calorii, 41G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cuscus, pătrunjel cu frunze plate, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pui Fiert Marocan Cu Morcovi Și Stafide Aurii, Cuscus Vegetal În Stil Marocan, și Tagine de vită cu cuscus (marocan).
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de vită, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Sare
3
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți 4 minute sau până când carnea de vită se rumeneste pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați carnea de vită într-un castron; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați 3 căni de ceapă în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 4 căței de usturoi tocați și următoarele 4 ingrediente; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
7
Adăugați 2 cutii de bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
8
Adăugați caise; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 30 de minute. Folosind un blender de imersie în tigaie, amestec de ceapă piure. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Tigaie
9
Întoarceți carnea de vită în amestecul de ceapă; gatiti la foc mediu-mic 1 ora sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
10
Adăugați morcovul în tigaie; acoperiți și gătiți 15 minute sau până când morcovul este fraged, adăugând 2 linguri de apă, dacă doriți, la sosul subțire. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Morcov
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
În timp ce carnea de vită gătește, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Adăugați cățel de usturoi zdrobit, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță turmeric. Se amestecă 1/3 cană bulion și 1/3 cană apă; aduceți la fierbere. Se amestecă treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cuscus
Turmeric
Bulion
Apă
Sare
13
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute; puf cu o furculiță. Se amestecă ceapa verde. Puneți cuscusul pe 4 farfurii. Se acoperă uniform cu tocană de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Tocană De Vită
Cuscus
1
Serviți o lingură de cuscus și amestecul de tocană într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Scoateți câteva bucăți de vită și morcovi, tăiați-le în bucăți mici și serviți-le ca alimente pentru degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Carne De Vită
2
Serviți carnea de vită și morcovii cu un castron de cuscus.