Carne de vită în stil thailandez cu tăiței

Carnea de vită în stil thailandez cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 619 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, bulion de vită, tăiței asiatici cu ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Taitei De Vită Curry Roșu În Stil Thailandez, Carne de vită la grătar în stil thailandez cu tăiței, și Fidea Colorată În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
Se amestecă soia, mierea, 1 lingură de sos de pește și 1/4 linguriță de sare într-un vas de copt superficial, apoi se adaugă friptura și se întoarce la strat. Marinați la temperatura camerei 20 de minute.
În timp ce friptura marinează, încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți șalotele, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
Adăugați ghimbir și pastă de curry și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut, apoi adăugați bulion și fierbeți 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, sosul de pește rămas și sarea după gust și se păstrează cald, acoperit.
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi ungeți ușor. Friptură la grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 8 minute în total (pentru rare).
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, aruncați ardeiul gras și ceapa verde cu uleiul de lingură rămas, apoi grătiți, rotind frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron mare.
În timp ce friptura stă, gătiți tăiței într-o oală de paste cu apă clocotită nesărată până la al dente, 4 până la 7 minute.
Se scurge bine, apoi se adaugă la legume și se aruncă bine. Împărțiți tăiței în 4 boluri adânci și acoperiți cu bulion.
Tăiați friptura pe jumătate pe lungime, apoi feliați subțire peste Bob și serviți deasupra tăiței.