Carne de vită în stil thailandez cu tăiței

Carne de vită în stil thailandez cu tăiței
Carnea de vită în stil thailandez cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 619 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, bulion de vită, tăiței asiatici cu ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Taitei De Vită Curry Roșu În Stil Thailandez, Carne de vită la grătar în stil thailandez cu tăiței, și Fidea Colorată În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
Se amestecă soia, mierea, 1 lingură de sos de pește și 1/4 linguriță de sare într-un vas de copt superficial, apoi se adaugă friptura și se întoarce la strat. Marinați la temperatura camerei 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
MiereMiere
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
În timp ce friptura marinează, încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți șalotele, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ghimbir și pastă de curry și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut, apoi adăugați bulion și fierbeți 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, sosul de pește rămas și sarea după gust și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
BulionBulion
SareSare
4
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi ungeți ușor. Friptură la grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 8 minute în total (pentru rare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, aruncați ardeiul gras și ceapa verde cu uleiul de lingură rămas, apoi grătiți, rotind frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
În timp ce friptura stă, gătiți tăiței într-o oală de paste cu apă clocotită nesărată până la al dente, 4 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FripturăFriptură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge bine, apoi se adaugă la legume și se aruncă bine. Împărțiți tăiței în 4 boluri adânci și acoperiți cu bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Tăiați friptura pe jumătate pe lungime, apoi feliați subțire peste Bob și serviți deasupra tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
BoabeBoabe
FripturăFriptură
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista