Carne de vită în sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită în sos de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.56 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cartofi, apă, amestec de supă de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita cu sos de ciuperci, Chiftele De Carne De Vită Umplute Cu Sos De Ciuperci, și Cuptor prăjită carne de vită Rump friptură cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie friptura în șase bucăți de servire de dimensiuni; loc într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați amestecul de supă, supa și apa; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Serviți cu piure de cartofi, dacă doriți.