Carne De Vită În Ghiveci

Carnea de vită în ghiveci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de piper măcinat, unt, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și ciuperci, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu gremolata de țelină, și Porc În Ghiveci.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea, fierbeți carnea de vită în 1/4 inch de apă. Fierbeți până la foarte fraged, aproximativ 2 până la 3 ore, înlocuind apa după cum este necesar.
Scurgeți, rezervând lichidul.
Treceți carnea de tocană gătită printr-o mașină de tocat carne de două ori, până când este consistența unei paste groase și strânse.
Într-o cratiță mică, topiți untul. Filtrați untul topit prin muselină curată (pânză de brânză), pentru a îndepărta solidele din lapte.
Într-un castron mediu, amestecați carnea gătită cu 3/4 din untul topit, topit. Condimentează cu sare, piper, boia și nucșoară după gust. Se amestecă cantitatea dorită de lichid de gătit rezervat pentru a se umezi.
Transferați amestecul în recipiente sterile și acoperiți cu untul rămas. Sigilați și răciți la frigider până la servire.