Carne De Vită Wellington

Beef Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 785 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, untul, foietajul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați carnea de vită într-un vas mic de copt și întindeți cu 2 linguri de unt înmuiat.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet. Rezervați sucuri de tigaie.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Călește ceapa și ciupercile în unt timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Se amestecă împreună pateul și 2 linguri de unt înmuiat și se condimentează cu sare și piper.
Întindeți pateul peste carne de vită. Se acoperă cu amestec de ceapă și ciuperci.
Întindeți aluatul de foietaj și așezați carnea de vită în centru. Îndoiți și sigilați toate marginile, asigurându-vă că cusăturile nu sunt prea groase.
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 9x13 inch, tăiați câteva fante în partea superioară a aluatului și periați cu gălbenușul de ou.
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 425 de grade F (220 de grade C) timp de încă 10 până la 15 minute sau până când patiseria este bogată, maro auriu. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Puneți toate sucurile rezervate într-o cratiță mică la foc mare. Se amestecă bulionul de vită și vinul roșu; se fierbe timp de 10 până la 15 minute sau până se reduce ușor. Se strecoară și se servește cu carne de vită.