Beef Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 785 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, untul, foietajul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați carnea de vită într-un vas mic de copt și întindeți cu 2 linguri de unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet. Rezervați sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Călește ceapa și ciupercile în unt timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Se amestecă împreună pateul și 2 linguri de unt înmuiat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
9
Întindeți pateul peste carne de vită. Se acoperă cu amestec de ceapă și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
Carne De Vită
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
10
Întindeți aluatul de foietaj și așezați carnea de vită în centru. Îndoiți și sigilați toate marginile, asigurându-vă că cusăturile nu sunt prea groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu Puf
Carne De Vită
Rola
11
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 9x13 inch, tăiați câteva fante în partea superioară a aluatului și periați cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 425 de grade F (220 de grade C) timp de încă 10 până la 15 minute sau până când patiseria este bogată, maro auriu. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Puneți toate sucurile rezervate într-o cratiță mică la foc mare. Se amestecă bulionul de vită și vinul roșu; se fierbe timp de 10 până la 15 minute sau până se reduce ușor. Se strecoară și se servește cu carne de vită.