Carne De Vită Wellington

Carne De Vită Wellington
Beef Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 785 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, untul, foietajul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de vită într-un vas mic de copt și întindeți cu 2 linguri de unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet. Rezervați sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Călește ceapa și ciupercile în unt timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Se amestecă împreună pateul și 2 linguri de unt înmuiat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
9
Întindeți pateul peste carne de vită. Se acoperă cu amestec de ceapă și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
10
Întindeți aluatul de foietaj și așezați carnea de vită în centru. Îndoiți și sigilați toate marginile, asigurându-vă că cusăturile nu sunt prea groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
11
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 9x13 inch, tăiați câteva fante în partea superioară a aluatului și periați cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 425 de grade F (220 de grade C) timp de încă 10 până la 15 minute sau până când patiseria este bogată, maro auriu. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Puneți toate sucurile rezervate într-o cratiță mică la foc mare. Se amestecă bulionul de vită și vinul roșu; se fierbe timp de 10 până la 15 minute sau până se reduce ușor. Se strecoară și se servește cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Vin RoșuVin Roșu
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista