Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wellington de vită umplute cu homar. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 432 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet de vită umplut cu homar, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de homar; îndepărtați cu grijă homarul și tocați. Într-o tigaie mică, combinați homarul, smântâna, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 3-5 minute sau pana cand homarul este ferm si opac. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă firimiturile de pâine; se lasă deoparte să se răcească.
Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată.
Așezați amestecul de homar în centru. Închideți filetul; legați de mai multe ori cu sfoară de bucătărie.
Se presară cu sare și piper rămase.
Așezați filetul într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; îndoiți capetele sub filet.
Se coace, neacoperit, la 475 km / h timp de 20-25 minute sau pana se rumeneste. Se răcește la temperatura camerei; se dă la frigider până se răcește.
Pe o suprafață ușor făinată, desfășurați o foaie de foietaj; tăiați longitudinal de-a lungul unei linii de pliere, formând două dreptunghiuri.
Tăiați dreptunghiul mai mic într-un 6-in. x 3-în. dreptunghi; folosiți piesa rămasă pentru decorațiuni, dacă doriți. Umeziți un 6-in. marginea dreptunghiului mare cu apă. Atașați dreptunghi mai mic de-a lungul marginii, apăsând ușor pentru a sigila.
Rulează 2 in. mai lung decât filetul de pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt unsă.
Scoateți și aruncați șirul de bucătărie din filet; așezați pe patiserie.
Rulați aluatul foietaj rămas într-un dreptunghi de 8 in. wide și 5 în. mai lung decât filetul; așezați peste carne.
Ungeți marginile de patiserie cu apă; pliați marginile sub carne. Cu un cuțit ascuțit, faceți patru tăieturi deasupra produselor de patiserie.
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 40 de minute (carnea va fi gătită până la coacere medie); acoperiți ușor cu folie pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar.
Transferați pe un platou de servire.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Julien Brocard Chablis Boissonneuse cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Julien Brocard Chablis Boissonneuse]()
Julien Brocard Chablis Boissonneuse