Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington

Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wellington de vită umplute cu homar. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 432 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet de vită umplut cu homar, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de homar; îndepărtați cu grijă homarul și tocați. Într-o tigaie mică, combinați homarul, smântâna, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 3-5 minute sau pana cand homarul este ferm si opac. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă firimiturile de pâine; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați amestecul de homar în centru. Închideți filetul; legați de mai multe ori cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Se presară cu sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Așezați filetul într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; îndoiți capetele sub filet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se coace, neacoperit, la 475 km / h timp de 20-25 minute sau pana se rumeneste. Se răcește la temperatura camerei; se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pe o suprafață ușor făinată, desfășurați o foaie de foietaj; tăiați longitudinal de-a lungul unei linii de pliere, formând două dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8
Tăiați dreptunghiul mai mic într-un 6-in. x 3-în. dreptunghi; folosiți piesa rămasă pentru decorațiuni, dacă doriți. Umeziți un 6-in. marginea dreptunghiului mare cu apă. Atașați dreptunghi mai mic de-a lungul marginii, apăsând ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Rulează 2 in. mai lung decât filetul de pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Transferați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
12
Scoateți și aruncați șirul de bucătărie din filet; așezați pe patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
13
Rulați aluatul foietaj rămas într-un dreptunghi de 8 in. wide și 5 în. mai lung decât filetul; așezați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Ungeți marginile de patiserie cu apă; pliați marginile sub carne. Cu un cuțit ascuțit, faceți patru tăieturi deasupra produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
16
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 40 de minute (carnea va fi gătită până la coacere medie); acoperiți ușor cu folie pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
17
Transferați pe un platou de servire.
18
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Julien Brocard Chablis Boissonneuse cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Julien Brocard Chablis Boissonneuse
Julien Brocard Chablis Boissonneuse
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate13
Revista