Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington

Carne De Vită Umplută Cu Homar Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wellington de vită umplute cu homar. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 432 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Filet de vită umplut cu homar, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile de homar; îndepărtați cu grijă homarul și tocați. Într-o tigaie mică, combinați homarul, smântâna, cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 3-5 minute sau pana cand homarul este ferm si opac. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă firimiturile de pâine; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Faceți o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Așezați amestecul de homar în centru. Închideți filetul; legați de mai multe ori cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Se presară cu sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Așezați filetul într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; îndoiți capetele sub filet.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se coace, neacoperit, la 475 km / h timp de 20-25 minute sau pana se rumeneste. Se răcește la temperatura camerei; se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pe o suprafață ușor făinată, desfășurați o foaie de foietaj; tăiați longitudinal de-a lungul unei linii de pliere, formând două dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
8
Tăiați dreptunghiul mai mic într-un 6-in. x 3-în. dreptunghi; folosiți piesa rămasă pentru decorațiuni, dacă doriți. Umeziți un 6-in. marginea dreptunghiului mare cu apă. Atașați dreptunghi mai mic de-a lungul marginii, apăsând ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Rulează 2 in. mai lung decât filetul de pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Transferați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
12
Scoateți și aruncați șirul de bucătărie din filet; așezați pe patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
13
Rulați aluatul foietaj rămas într-un dreptunghi de 8 in. wide și 5 în. mai lung decât filetul; așezați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
14
Ungeți marginile de patiserie cu apă; pliați marginile sub carne. Cu un cuțit ascuțit, faceți patru tăieturi deasupra produselor de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 40 de minute (carnea va fi gătită până la coacere medie); acoperiți ușor cu folie pentru a preveni supra-rumenirea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
17
Transferați pe un platou de servire.
18
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Julien Brocard Chablis Boissonneuse cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Julien Brocard Chablis Boissonneuse
Julien Brocard Chablis Boissonneuse
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate13
Revista