Carne De Vită Taco Skillet

Carne De Vită Taco Skillet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia cu Taco de vită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 540 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sos picant, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Taco Skillet, Carne De Vită Taco Orez Skillet, și Taco carne de vită și cartofi.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare pana se rumeneste bine, amestecand des pentru a separa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă orice grăsime.
3
Se amestecă supa, sosul picant, apa și tortilele în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti 5 minute. Se amestecă amestecul de carne de vită. Se acoperă cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Variație de aromă: pentru tigaia cremoasă mexicană Fiesta, amestecați 1/2 cană smântână cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Variația aromei: pentru tigaia în stil Ranchero, folosiți tortilla de porumb în loc de tortilla de făină și amestec de brânză mexicană mărunțită în loc de Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brânză Mexicană MărunțităAmestec De Brânză Mexicană Mărunțită
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se servește cu o salată verde mixtă cu sos de salată italiană și porumb pe știulet. Pentru desert serviți un flan cumpărat din magazin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista